• PLUK
  • BOEKET
  • VAAS

Boeket 

Boeketabonnement

Laat je je graag op vaste basis verrassen met verse bloemen? Kies dan voor een boeketabonnement. Elke keer een vers boeket, samengesteld met de mooiste bloemen uit het veld. Het abonnement start zodra de tulpen hun kopjes boven de grond steken. Afhankelijk van het weer is dat ergens in april en zal duren tot eind oktober. 

Wanneer Is het Boeketten-dag?

De boeketten worden elke vrijdag vers gemaakt.  Elke vrijdag worden de boeketen voor Berg en terblijt gratis thuis bezorgd. De boeketten voor de afhaalpunten staan elke vrijdag voor je klaar op de daarvoor afgesproken tijdsstippen. Als je kiest voor het afhaalpunt 'Ekoplaza Roermond', dan staat daar elke dinsdag het verse boeket klaar. Je betaald per boeket €14,-.
Je kan kiezen voor:

>wekelijks 

>tweewekelijks

>maandelijks

Gratis bezorgen

Woon je in Vilt of Berg en Terblijt, dan bezorg ik gratis je boeket.
Je kan ook je boeket gratis oppikken op een van de afhaalpunten.
Bezorgen in de regio kan tegen een meerprijs, stuur mij een berichtje als je hier meer over wilt weten. 

Afhaalpunten

Abonnement afsluiten 

Een abonnement sluit je af voor één seizoen. Een BOEKET seizoen duurt 22 weken (tussen mei en juni is er een kleine pauze, omdat er dan wat minder bloemen zijn). Een abonnement gaat het hele seizoen door. Mocht je een keer niet kunnen, vraag dan iemand in je omgeving om je bloemen in ontvangst te nemen of af te halen. Mocht je daar niet uitkomen, neem dan contact met mij op en dan vinden we wel een oplossing. 
Via de webshop kan je een abonnement afsluiten. Wil je graag iemand dit abonnement cadeau geven, geef dit dan aan bij de opmerkingen, dan heb ik hiervoor een mooie kaart in een bijpassende enveloppe.

Proefabonnement "VIER DE LENTE"

Wil je je niet meteen vast leggen, neem dan het proefabonnement "VIER DE LENTE". Ontvang 4 weken lang de eerste lentebloeiers van het veld voor €59,-. Deze boeketten worden verspreid over april en mei gemaakt. Van te voren krijg je bericht wanneer je je boeket kan afhalen of wanneer het thuis wordt bezorgd (gratis als je in Vilt of BERg en Terblijt woont).

Reactie van Ingrid

"De wekelijkse boeketten van de Groene Bloem brachten sfeer, eerlijkheid en vooral positieve energie. Zelfs uitgebloeid zijn ze nog een feest, ik denk omdat de bloemen puur natuur zijn, dat voelde ik.'

Reactie van franca

"Wij waren erg blij met de boeketjes van de Groene Bloem. Prachtige bloemen, veel variatie. Elke keer een levend kunstwerkje in huis waar we van genoten hebben"