Boeket 

Laat je verrassen met verse bloemen direct van het veld. Doordat we uitsluitend gebruik maken van seizoensbloemen, zal elk boeket er natuurlijk en steeds weer anders uitzien. Afhankelijk van het soort abonnement komt het neer op ongeveer €16,- per boeket.
Het eerste boeket kan je al verwachten vanaf april, zodra de tulpen hun kopjes laten zien. Vanaf eind juni komen de zomerbloeiers en zullen de boeketten steeds kleurrijker worden. Het seizoen duurt ongeveer tot eind oktober. Kijk naar de verschillende opties van een abonnement BOEKET.

 

Meer details over seizoen 2023 volgen binnenkort. Kijk alvast in de webshop voor meer informatie en prijzen of als je dit abonnement alvast wilt afsluiten. Ook leuk om cadeau te geven met een toepasselijk cadeaubon.

Afhaalpunten

  1. de Groene Bloem, Vilt  14:00-17:00 uur (elke vrijdag, in overleg ook andere dagen mogelijk)
  2. Ekoplaza Maastricht, 9:00-18:00 uur (elke vrijdag)
  3. Ekoplaza, Roermond 9:00-18:00 uur (elke dinsdag)

Een abonnement gaat altijd door. Mocht je een keer niet kunnen, vraag dan iemand in je omgeving om je bloemen in ontvangst te nemen of af te halen. Mocht je daar niet uitkomen, neem dan contact met mij op, dan vinden we wel een oplossing. 
Via de webshop kan je een abonnement afsluiten. Wil je graag iemand dit abonnement cadeau geven? Geef dit dan aan bij de opmerkingen, dan zorg ik voor een mooie kaart in een bijpassende enveloppe.

Seizoensbloemen

Ik pluk wat het seizoen op dat moment te bieden heeft. Elke week zullen de boeketten anders zijn, zowel in kleur, vorm en grootte. Dit is afhankelijk van het seizoen. Over het algemeen zijn het sterke bloemen, maar niet elke bloem is hetzelfde. De ene keer staat een boeket langer dan een week, de ander keer korter. 

de Groen Bloem tips voor op de vaas

  • Gebruik een schone vaas en schoon water
  • Zet het boeket niet in de volle zon, op de tocht, op een te donkere plek of bij een een fruitschaal 
  • Zorg dat er geen blaadjes in het water staan
  • Bodempje water in de vaas en om 2 dagen vers water aanvullen met een kannetje. Als je de vaas laat staan, voorkom je dat er blaadjes van de bloemen vallen
  • Verwijder uitgebloeide bloemen
  • Geniet van een vaas met natuurlijk levende bloemen

Reactie van Ingrid

"De wekelijkse boeketten van de Groene Bloem brachten sfeer, eerlijkheid en vooral positieve energie. Zelfs uitgebloeid zijn ze nog een feest, ik denk omdat de bloemen puur natuur zijn, dat voelde ik.'

Reactie van franca

"Wij waren erg blij met de boeketjes van de Groene Bloem. Prachtige bloemen, veel variatie. Elke keer een levend kunstwerkje in huis waar we van genoten hebben"