Pluk 

Hou je van plukken? Met een abonnement mag jij wekelijks een handvol bloemen oogsten wanneer het jou uitkomt. Het plukken begint de de lente, zodra de eerste tulpen zich laten zien. Na de tulpen en de narcissen volgt een kleine pauze. Vanaf eind juni beginnen de zomerbloeiers. In juli en augustus is er volop keuze. Daarna gaan we richting de herfst met zeker ook nog veel kleur van onder andere de dahlia's en de chrysanten.

 

Meer informatie over deze abonnementen in seizoen 2023 volgt binnenkort. Ga naar de webshop als je alvast een abonnement wilt afsluiten og wilt zien wat het kost. Ook leuk om cadeau te geven.

Groene Bloem Tips voor op de vaas

  • Gebruik een schone vaas en schoon water
  • Zet het boeket niet in de volle zon, op de tocht, op een te donkere plek of bij een een fruitschaal 
  • Zorg dat er geen blaadjes in het water staan
  • Bodempje water in de vaas en om 2 dagen vers water aanvullen met een kannetje. Als je de vaas laat staan, voorkom je dat er blaadjes van de bloemen vallen
  • Verwijder uitgebloeide bloemen
  • Geniet van een vaas met natuurlijk levende bloemen

Reactie van Marlie

"Het plukken in de pluktuin De Groene Bloem is een ware beleving. Zulke mooie kleuren, zoveel soorten bloemen, je weet niet waar je het eerst moet kijken. De bevlogen en deskundige uitleg van Berbke is hierbij een mooie aanvulling. Echt een aanbeveling om te doen."

reactie van marjolein

"Er is in de pluktuin veel keuze uit bijzondere bloemen. Er is een zeer behulpzame eigenaresse. Zeker een aanrader om ook met kleine kinderen te komen."