Vaas

Met het abonnement VAAS heb je altijd verse bloemen om je ruimte op te fleuren. Te denken valt aan je kantoorruimte, winkel, balie, schoolgebouw, horecagelegenheid, B&B, etc. Elke week breng ik een vaas met verse bloemen en materialen van het seizoen en haal ik de oude vaas met uitgebloeide bloemen weer op.  
Je hebt er dus geen omkijken naar, behalve af en toe wat vers water geven.

Een standaard VAAS abonnement kost €24,- per keer.
Elke ruimte vraagt vaak een ander manier van aankleden, misschien zijn bij jou een paar kleine vaasjes juist mooi, daarom kom ik graag een keer langs om de wensen te bespreken en een abonnement op maat af te spreken. 

Van Limburgse bodem en gifvrij

Met een vaasabonnement kies je niet alleen voor verse bloemen, maar kies je ook voor bloemen van dichtbij, natuurlijk geteeld in de buitenlucht. Heeft jouw bedrijf duurzaamheid en lokaal ondernemen hoog in het vaandel staan, dan zit je met deze bloemen goed:  

  • 100% van Limburgse bodem
  • onbespoten
  • kleinschalig.

Hiermee maak je een groene en verantwoorde keuze binnen je bedrijf en ondersteun je tevens een klein stukje biodiversiteit.

Hoe werkt het?

Een vaas staat ongeveer één week, dus als je altijd bloemen wilt hebben kies je het beste voor een wekelijks abonnement. Ik neem de vaas met uitgebloeide bloemen weer mee terug als ik de verse kom brengen. Wil je af en toe een vaas met bloemen? Kies dan voor een tweewekelijks abonnement.

Mogelijkheden en Kosten

Opties Welke maanden Aantal weken Wekelijks Tweewekelijks
VAAS lente verspreidt over april en mei 4 € 96,- € 48,-
VAAS zomer juni, juli tot half agustus 10 € 240- € 120,-
VAAS herfst half augustus - eind oktober 10 € 240- € 120,-
VAAS hele seizoen apil - november 24 € 554- € 280,-

Een abonnement gaat altijd door. Mocht het een keer niet uitkomen, kijk dan of ik de vaas op een vervangende plek kan bezorgen. Via de webshop kan je een abonnement afsluiten. Wil je graag iemand dit abonnement cadeau geven? Geef dit dan aan bij de opmerkingen, dan zorg ik voor een mooie kaart in een bijpassende enveloppe.

10% korting

Word Vriend en kies ervoor om 10 % korting op een abonnement te krijgen. Daarnaast is het ook gewoon leuk om Vriend te worden, want je steunt de Groene Bloem en je krijgt voordeel op workshops.
Voor meer informatie kijk hier.

de Groene Bloem tips voor op de vaas

  • Gebruik een schone vaas en schoon water
  • Zet het boeket niet in de volle zon, op de tocht, op een te donkere plek of bij een een fruitschaal 
  • Zorg dat er geen blaadjes in het water staan
  • Bodempje water in de vaas en om 2 dagen vers water aanvullen met een kannetje. Als je de vaas laat staan, voorkom je dat er blaadjes van de bloemen vallen
  • Verwijder uitgebloeide bloemen
  • Geniet van een vaas met natuurlijk levende bloemen