• PLUK
  • BOEKET
  • VAAS

Vaas

Altijd verse seizoensbloemen

Met het abonnement VAAS heb je altijd verse bloemen in een meegeleverde vaas in huis of op je werk. Elke maandag of vrijdag breng ik een vaas met verse bloemen en materialen van het seizoen en haal ik de oude vaas met uitgebloeide bloemen weer op.  Je hebt er dus geen omkijken naar, behalve af en toe wat vers water geven ;) 

Kosten

Als je een abonnement afsluit betaal je per vaas €25,-. Een vaas staat ongeveer één week, dus als je altijd bloemen wilt hebben, kies je het beste voor een wekelijks abonnement. Ik neem de vaas met uitgebloeide bloemen weer mee terug als ik de verse kom brengen. Wil je af en toe een vaas met bloemen, kies dan voor een tweewekelijks of maandelijks abonnement.
Nu in de webshop: het proefabonnement "LENTE IN DE VAAS", ontvang 4 weken de eerste lentebloeiers van het veld aangevuld met natuurlijke materialen in een passende vaas. Nu voor €89,-

Van Limburgse bodem en gifvrij

Met een vaasabonnement kies je niet alleen voor verse bloemen, maar kies je ook voor bloemen van dichtbij, die natuurlijk zijn geteeld. Heeft jouw bedrijf duurzaamheid en lokaal ondernemen hoog in het vaandel staan, kies dan voor bloemen  van de Groene Bloem. 100% van Limburgse bodem, onbespoten en kleinschalig. Hiermee maak je een groene en verantwoorde keuze binnen je bedrijf en ondersteun je een klein stukje biodiversiteit in het Heuvelland.

Aankleding werkruimte

Wil je meer dan één enkele vaas, bijvoorbeeld de aankleding van een ruimte? Ik kom graag kijken op locatie om samen de wensen en mogelijkheden te bespreken. Daarna zal ik een passende prijsopgave maken. 

bloemen op school 

Ter aankleding van de ontvangstruimte en voor de seizoensbeleving, verzorg ik op de Bernard Lievegoed School in Maastricht vazen met bloemen en materialen passend bij het seizoen. De directrice: "Ik geniet elke dag van je bloemen!" Ben je schoolleider, leerkracht of ouder en wens je ook verse seizoensbloemen op je school, dan hoor ik het graag.