• Pluktuin open vanaf juli
  • Veld boeketten in de webshop
  • Seizoensabonnementen

Boeket in huis

Boeketabonnement

Laat je je graag verrassen met verse bloemen?
Kies dan voor een boekenabonnement.
Elke keer een vers boeket, samengesteld met de mooiste bloemen uit het veld. Op te halen bij verschillende afhaalpunten.

Kies voor:

> wekelijks

> tweewekelijks

 

Je betaalt €14,- per boeket.

Tegen een meerprijs (€2,50-€5,00) kan ik ook bezorgen in de regio. 

Reactie van Ingrid

"De wekelijkse boeketten van de Groene Bloem brachten sfeer, eerlijkheid en vooral positieve energie. Zelfs uitgebloeid zijn ze nog een feest, ik denk omdat de bloemen puur natuur zijn, dat voelde ik.'

Abonnement afsluiten 

Een abonnement sluit je af voor één seizoen (20 weken). We zitten nu echter al halverwege de zomer, mocht je graag nog mee willen doen, dan kan je in de maand augustus een abonnement afsluiten voor een half seizoen.  Je kan kiezen om het bedrag in een keer te betalen of per maand. Een abonnement gaat het hele seizoen door. Mocht je een keer niet kunnen, vraag dan iemand in je omgeving om je bloemen in ontvangst te nemen. Mocht je daar niet uitkomen, neem dan contact op en dan vinden we wel een oplossing. 
Bij het aanmelden kies je je afhaalpunt en ontvang je persoonlijk bericht met alle details. Wil je graag iemand dit abonnement cadeau geven, geef dit dan aan bij de opmerkingen, dan heb ik een mooie kaart in een bijpassende enveloppe.

Afhaalpunten

Bij het aanmelden kan je meteen je afhaalpunt opgeven.
De boeketten zijn beschikbaar op vrijdag bij: 

 

En elke dinsdag:

Reactie van franca

"Wij waren erg blij met de boeketjes van de Groene Bloem. Prachtige bloemen, veel variatie. Elke keer een levend kunstwerkje in huis waar we van genoten hebben"