• Droogbloemen in de webshop
  • Seizoensabonnementen

Pluk het seizoen

Nieuw in 2022

Voor het komend seizoen mag jij als abonnee ook de voorjaarsbloeiers komen plukken. Voor 2022 heb ik allerlei soorten tulpen en narcissen! Laat je verassen in de lente met de eerste bloemen direct van eigen bodem.

Een heel seizoen zelf plukken

Hou je van zelf je bloemen plukken? Wekelijks mag je een handvol bloemen plukken (ongeveer 20-25 stelen) wanneer het jou uitkomt. De start zal zijn vanaf juni 2022, zodra er genoeg te plukken valt.

RoNDLEIDING

Het plukseizoen voor abonnees starten we met een rondleiding door de tuin, waarin ik alles uitleg over de kneepjes van het plukken, zodat je zo lang mogelijk van je bloemen kunt genieten. 

Na deze uitleg mag je het hele seizoen komen wanneer het jou uitkomt. Ben je een vroege vogel, kom dan voor dag en dauw, in stilte, enkel met het gekraai van de haan of heerlijk op een zomeravond in het laatste zonlicht. 

Reactie van Marlie

"Het plukken in de pluktuin "de Groene Bloem" is een ware beleving. Zulke mooie kleuren, zoveel soorten bloemen, je weet niet waar je het eerst moet kijken. De bevlogen en deskundige uitleg van Berbke is hierbij een mooie aanvulling. Echt een aanbeveling om te doen."

Abonnement afsluiten

Voor €7,- per week ben je verzekerd van verse bloemen. Gebaseerd op afgelopen jaar ga ik uit van 16 plukweken, wat neerkomt op €112,- voor een heel seizoen. Plukken doe je één keer per week. Het is niet mogelijk om een keer over te slaan en een andere week twee keer te komen. Je mag wel iemand anders vragen om voor jou in de plaats te plukken, bijvoorbeeld als je zelf op vakantie bent.

 

In 2022 wordt dit abonnement uitgebreid, omdat je nu ook tulpen en narcissen mag komen plukken. De exacte voorwaarden volgen in januari 2022. Maar je kan je gerust al aanmelden. Meer info krijg je dan vanzelf per mail.

Na het aanmelden krijg je bericht en laat ik persoonlijk weten hoe en wat, en wanneer we van start gaan. 
Wil je graag iemand dit abonnement cadeau geven, dan heb ik een mooie kaart in een bijpassende enveloppe.

andere opties

Leg je je liever niet voor een heel seizoen vast, kom dan tijdens de openingstijden voor €10,-  een losse keer plukken of koop een plukkaart om vaker te komen plukken. Of kies voor Een boeketabonnement en laat de bloemen plukken

reactie van marjolein

"Er is in de pluktuin veel keuze uit bijzondere bloemen. Er is een zeer behulpzame eigenaresse. Zeker een aanrader om ook met kleine kinderen te komen."