• Pluktuin open op afspraak
  • Veld boeketten in de webshop
  • Seizoensabonnementen

Anderen over

Jolanda

Afgelopen jaar heb ik een enorm zonnig plekje gevonden: de Groene Bloem. Helemaal vrolijk liep ik door een mooi kleurrijk pallet van bloemen. Enorm blij word ik ervan en ze staan te schitteren in de vaas. Kan niet wachten om weer te mogen plukken!!!!"

Marlie

"Het plukken in de pluktuin "de Groene Bloem" is een ware beleving. Zulke mooie kleuren, zoveel soorten bloemen, je weet niet waar je het eerst moet kijken. De bevlogen en deskundige uitleg van Berbke is hierbij een mooie aanvulling. Echt een aanbeveling om te doen."

Femke

"Bedankt voor de prachtige bloemen, echt heel mooi. Vond het een hele ervaring, super om een keer te mogen doen."

Marjolein

"Er is in de pluktuin veel keuze uit bijzondere bloemen. Er is een zeer behulpzame eigenaresse. Zeker een aanrader om ook met kleine kinderen te komen."

Ingrid

"De wekelijkse boeketten van de Groene Bloem brachten sfeer, eerlijkheid en vooral positieve energie. Zelfs uitgebloeid zijn ze nog een feest, ik denk omdat de bloemen puur natuur zijn, dat voelde ik.'

Franca

 "Wij waren erg blij met de boeketjes van de Groene Bloem. Prachtige bloemen, veel variatie. Elke keer een levend kunstwerkje in huis waar we van genoten hebben"

>100% natuurlijk
>Lokaal 
>Diervriendelijk
>Kleinschalig