• PLUK
  • BOEKET
  • VAAS

Meedoen

Vrijwilliger worden

Lijkt het je leuk om een handje mee te helpen en buiten te zijn? Vanaf maart/april is alle hulp welkom. Er zijn verschillende klussen, van zwaar tot licht.  Ervaring is niet nodig. Bel mij of vul onderstaan contactformulier in en dan kunnen we een keer  kennismaken en  kijken naar de mogelijkheden. Buiten werken kan gemakkelijk op gepaste afstand.

Reactie van Anne Margreet: "Een paar uurtjes meewerken op "de Groene Bloem" levert de hele dag een grote glimlach."

Groene Doe dagen

Af en toe doen houden we een Groen Doe Dag. Dan werken we samen met andere vrijwilligers aan bepaalde tuinklussen die op dat moment van belang zijn. Data voor de dagen volgen in de loop van het seizoen. 

Klein, lokaal én groen

De Groene Bloem is een kleine groene onderneming die staat voor schone, eerlijke en lokale bloementeelt. We zijn onafhankelijk van subsidies, maar des te dankbaarder voor de hulp van familie, vrienden en vrijwilligers. In 2022 gaan we weer voor samenwerking, met de handen in de aarde en vooral genieten van buiten zijn, de bloemen, koffie en lekkers.  

Reactie van Marieke: "Het was een heerlijk middagje. Zonnetje kwam tevoorschijn toen we aan de zalige pompoensoep zaten. Leuke ontmoetingen, lekker actief geweest en ook nog wat zaadjes meegekregen. Super bedankt, Berbke!!"