• PLUK
  • BOEKET
  • VAAS

Kinderfeestje

Buitenfeestje

Lijkt het je leuk om je kinderfeestje te houden bij de Groene Bloem?
Kom dan met je clubje kinderen naar het landje van de Groene Bloem. Daar wacht een feestelijke activiteit. Ik zal er bij zijn om alles uit te leggen en te begeleiden. Het is een genot om te zien hoe aandachtig kinderen de vaasjes beschilderen en hoe vrolijk ze worden van het uitzoeken van de bloemen. En wie weet zijn er wel wat bloemetjes extra om in de haren te steken...

 

Activiteit

Als de kinderen aankomen kunnen ze direct aanschuiven om een klein vaasje te beschilderen. Daarna zal ik ze uitleg geven over het plukken van bloemen en mogen ze zelf hun bosje plukken en schikken voor in het vaasje. Daarna zet ik iedereen individueel met zijn eigen kunstwerkje op de foto. Tussendoor krijgen ze een glaasje huisgemaakte limonade (suikervrij).  Afhankelijk van het groepje duurt dit alles ongeveer 1 - 1,5 uur. Maar er zit geen tijdslimiet aan, dus in overleg kun je gebruikmaken van de tuin zolang je het leuk vindt.

 

Kosten

Het geven van een feestje kost €55,- en €3,50 per kind.
Dit is inclusief de materialen, vaasjes en bloemen en een glaasje sap.
In overleg mag je ook eigen drinken en eten meenemen. 

Feestje boeken?

Feestjes kunnen de hele zomer gevierd worden tot zeker half oktober en op bijna alle dagen van de week. Uitgezonderd zijn de momenten waarop we open zijn voor zelfpluk (vrijdagmiddag). Als het echt slecht weer is kan het niet doorgaan, maar bij een spatje regen kan de activiteit onder de parasol of carport worden gehouden.
Voor vragen, wensen, overleg of een datum plannen neem contact op met mij!