Boeket 

Wil jij graag regelmatig genieten van schone, gifvrije bloemen, natuurlijk geteeld op Limburgse bodem? Kies dan voor een boeketabonnement en maak een keuze of je wekelijks of tweewekelijks een boeket wilt ontvangen.

Abonnement Maand Aantal weken 1x per week Prijs per boeket 1x per 2 weken Prijs per boeket
HEEL SEIZOEN BOEKET april-november 24 €375,- €15,62 €190,- €15,83
PROEF BOEKET naar keuze 8 €130,- €16,25 €67,- €16,75

Hoe werkt het?

Je kunt kiezen tussen je wekelijks of tweewekelijks.
Woon je in Vilt of Berg en Terblijt dan fiets ik wekelijks rond om jouw boeket gratis bij jou thuis af te leveren.
Voor wie wat verder weg woont werken we met afhaalpunten of bezorgen we tegen een meerprijs.

Afhaalpunten

  1. de Groene Bloem, Vilt  14:00-17:00 uur (elke vrijdag, in overleg ook andere dagen mogelijk)
  2. Ekoplaza Maastricht, 9:00-18:00 uur (elke vrijdag)
  3. Ekoplaza, Roermond 9:00-18:00 uur (elke vrijdag)

Seizoensbloemen

Ik pluk wat het seizoen op dat moment te bieden heeft. Elke week zullen de boeketten anders zijn, zowel in kleur, vorm en grootte. In het algemeen zijn het sterke bloemen, maar niet elke bloem is hetzelfde. De ene keer staat een boeket langer dan een week, de ander keer korter.  Het kan ook zijn dat het boeket de ene keer kortere stelen heeft en de andere keer langere. wees flexibel en geniet van wat het seizoen te bieden heeft.

Wanneer je een keer niet kan

Een abonnement gaat altijd door. Mocht je een keer niet kunnen, vraag dan iemand in je omgeving om je bloemen in ontvangst te nemen of af te halen. Mocht je daar niet uitkomen, neem dan contact met mij op, dan vinden we wel een oplossing. 

Reactie van Ingrid

"De wekelijkse boeketten van de Groene Bloem brachten sfeer, eerlijkheid en vooral positieve energie. Zelfs uitgebloeid zijn ze nog een feest, ik denk omdat de bloemen puur natuur zijn, dat voelde ik.'

Reactie van franca

"Wij waren erg blij met de boeketjes van de Groene Bloem. Prachtige bloemen, veel variatie. Elke keer een levend kunstwerkje in huis waar we van genoten hebben"