Pluk 

Kom in de zomer zelf je bloemen plukken!

Abonnement

Soort abonnement welke maanden Aantal weken Prijs
HEEL SEZOEN PLUK april-november (behalve mei) 25 € 175,-
PROEF PLUK moment naar keuze 8x €60,-

HEEL SEIZOEN PLUK

Met dit abonnement kun je ervan uit gaan dat je 25 weken kunt plukken. Afgelopen seizoen was er wat minder in de zomer vanwege de droogte, maar daarentegen was er in het najaar weer veel en lang keuze en kon er bijzonder lang geplukt worden. Het gaat er niet om hoe vaak je precies komt, het gaat erom dat je wekelijks (met uitzondering van mei en juni) mag komen zodra er bloemen zijn en zolang er bloemen zijn.

 

In het voorjaar plukken we tulpen (10 stelen. De tulpenpluk is op verschillende vast momenten samen met mij, zodat ik je kan helpen met het uitsteken van de tulpen, die je met bol en al mee mag nemen. Dan is er eind mei-juni even een kleine pauze. In de zomer kan er weer volop geplukt worden tot november. Dit zal ik duidelijk communiceren met alle abonnementhouders, zodat je precies weet welke weken je kan komen.

PROEF PLUK

Je mag 8 keer komen plukken en je  mag zelf beslissen wanneer je het laat ingaan en of je dan 1x per week of 1x per 2 weken wilt komen.

Dit abonnement is leuk om:

  • cadeau te geven
  • eens uit te proberen
  • als je een korte periode wilt plukken ipv een heel seizoen

Reactie van Marlie

"Het plukken in de pluktuin De Groene Bloem is een ware beleving. Zulke mooie kleuren, zoveel soorten bloemen, je weet niet waar je het eerst moet kijken. De bevlogen en deskundige uitleg van Berbke is hierbij een mooie aanvulling. Echt een aanbeveling om te doen."

reactie van marjolein

"Er is in de pluktuin veel keuze uit bijzondere bloemen. Er is een zeer behulpzame eigenaresse. Zeker een aanrader om ook met kleine kinderen te komen."