Uitstapjes

Wandelen en Plukken

Kabouterwandeling

Exclusief Plukmoment

Wandelen en Plukken

Wil jij van het plukken een een actief uitje maken? Combineer dan het plukken met een wandeling in het mooie Heuvelland. De wandeling start en eindigt bij de Pluktuin. Je krijgt een uitgeprinte wandeling mee. Er is keuze uit een kleine wandeling van 7 km en een grote wandeling van 15 km. Bij terugkomst liggen de schaartjes en de plukemmertjes klaar. Iedereen mag een mooie bos bloemen plukken om mee naar huis te nemen. Deze wandelingen kan je boeken vanaf 1 persoon.

Kabouterwandeling

Voor de kleine avonturiers hebben we een mooie Kabouterwandeling gemaakt. Deze voert door het spannende bos wat vlak achter de Pluktuin ligt. Je krijgt een beschrijving mee van de wandeling. Elk kind krijgt een zoekkaart mee waarop je dingen in de natuur kan ontdekken en kan afvinken. Is de kaart vol? Dan mag elke kind na de wandeling een mooi boeketje bloemen plukken.

Exclusief Plukmomoment

De stille ochtenden en de zomeravonden op het landje zijn de mooiste. Ervaar de stilte en de schoonheid van de bloemen op een exclusief plukmoment. Je komt met je gezelschap naar de pluktuin. Daar staat een glaasje huisgemaakte limonade koffie of thee klaar. Ik geef  jullie een persoonlijke rondleiding door te tuin en vertel van alles over het plukken. Daarna mag je zelf aan de slag en de mooiste bloemen van het veld plukken. Wil je graag weten hoe je van de bloemen een mooi veldboeket maak, dan kan je dit er nog extra bijboeken. Na het plukken gaan we dan een geschikt veldboeket ervan maken. Te boeken vanaf 4 personen.