Pluk het zelf

Vanaf vrijdag 1 juli gaat de pluktuin open voor zelfpluk. Vanaf dan elke vrijdagmiddag tussen 14:00  en 16:30 uur open. Je mag plukken zoveel je wilt, we rekenen af per steel.

 

  • Een bos van 20 stelen kost 10 euro, maar je mag ook minder of meer stelen plukken.

 

Het is ook heel leuk om met kinderen te komen plukken. In de webshop zijn er speciale kinderplukkaarten te verkrijgen om cadeau te geven voor een feestje.

word vriend!

Wil je ook graag buiten openingstijden komen plukken? Wordt dan Vriend! Profiteer van de vele voordelen zoals  1x gratis plukkenLees HIER meer over dit nieuwe concept.

De Groene Bloem Bon, plukkaart of cadeaubon

Heb jij een Groene Bloem Bon, Plukkaart of Cadeaubon gekregen? Dan mag je die op vrijdagmiddag komen inwisselen voor bloemen. Ook de kaarten van vorig jaar zijn nog geldig. Geen zin om zelf te komen plukken? Bel mij gerust om een boeket te bestellen, dan maak ik iets moois voor je klaar en mag je dat komen ophalen met je bon (geldt ook voor plukkaarten)

Abonnement Pluk

Met dit abonnement mag je een heel seizoen, of een deel daarvan, wekelijks zelf een bos bloemen plukken wanneer het jou uitkomt. Kijk hier voor meer informatie.