• Droogbloemen in de webshop
  • Seizoensabonnementen

Kinderfeestje

Buitenfeestje

Wil je graag je kinderfeestje houden bij de Groene Bloem?
Dan kies je voor een buitenfeestje met een creatieve activiteit op het landje. Ik zal er bij zijn om alles uit te leggen en te begeleiden. Het is een genot om te zien hoe aandachtig kinderen de vaasjes beschilderen en hoe vrolijk ze worden van het uitzoeken van de bloemen. En wie weet zijn er wel wat bloemetjes extra om in de haren te steken...

 

Activiteit

Als de kinderen aankomen kunnen ze direct  aanschuiven om een klein vaasje te beschilderen. Daarna zal ik ze wat uitleggen over het plukken van bloemen en mogen ze zelf hun bosje plukken en verzamelen voor in hun vaasje. Daarna zet ik iedereen individueel met zijn eigen kunstwerkje op de foto.
Afhankelijk van het groepje duurt dit alles ongeveer 1 - 1,5 uur. Maar er zit geen tijdslimiet aan, dus in overleg kun je gebruikmaken van de tuin zolang je het leuk vindt.

 

Kosten

Het geven van een feestje kost €50,- en €3,- per kind.
Dit is inclusief de materialen, vaasjes en bloemen en een glaasje sap.
In overleg mag je ook eigen drinken en eten meenemen. 

Feestje boeken

Feestjes kunnen de hele zomer gevierd worden tot zeker half oktober, op bijna alle dagen van de week, met uitzondering van momenten dat we open zijn voor zelfpluk (maandag en dinsdag van 14-16 uur en op zaterdag van 10-12 uur). Als het echt slecht weer is kan het niet doorgaan, maar bij met een spatje regen kan de activiteit onder de parasol of carport worden gehouden.
Voor vragen, wensen, overleg of een datum plannen neem contact op met mij!