• PLUK
  • BOEKET
  • VAAS

Uitstapjes

Wandelen en Plukken

Exclusieve avond

Kabouterwandeling

Wandelen en Plukken

Wil jij van het plukken een een actief uitje? Combineer dan het plukken met een wandeling in het mooie Heuvelland. De wandeling start en eindigt bij de Pluktuin. Je krijgt een uitgeprinte wandeling mee. Er is keuze uit een kleine wandeling van 7 km en een grote wandeling van 15 km. Onderweg mag je bij een cafeetje een drankje nuttigen. Bij terugkomst liggen de schaartjes en de plukemmertjes klaar. Iedereen mag een mooie bos bloemen plukken om mee naar huis te nemen. Deze wandeling kan je boeken vanaf 1 persoon.

Exclusieve avond

De zomeravonden op het landje zijn de mooiste. Ervaar de stilte en de schoonheid van de bloemen op een exclusieve avond. Je komt met je gezelschap naar de pluktuin. Daar staat een glaasje huisgemaakte limonade klaar en geef ik jullie een persoonlijke rondleiding door te tuin en vertel ik van alles over het plukken. Daarna mag je zelf aan de slag en de mooiste bloemen van het veld plukken. Wil je graag weten hoe je van de bloemen een mooi veldboeket maak, dan kan je dit er nog extra bijboeken. En gaan we samen oefenen om van je geplukte bloemen een geschikt veldboeket te maken. Te boeken vanaf 4 personen. 

Kabouterwandeling

Voor de kleine avonturiers hebben we een mooie Kabouterwandeling gemaakt. Deze voert door het spannende bos wat vlak achter de Pluktuin ligt. Je krijgt een beschrijving mee van de wandeling. Elk kind krijgt een zoekkaart mee, waarop je dingen in de natuur moet ontdekken en kan afvinken. Onderweg kan je gratis een drankje nuttigen bij een cafeetje. Is de kaart vol? Dan mag elke kind na de wandeling een mooi boeketje bloemen plukken.