Kinderfeestje

Op zoek naar een leuke en creatieve buitenactiviteit voor het feestje van je kind? Kom dan met je clubje kinderen naar het landje in Vilt om een zelf beschilderd vaasje met prachtige bloemen te vullen. Ik ben erbij om alles uit te leggen en te begeleiden.

Het is een genot om te zien hoe aandachtig kinderen de vaasjes beschilderen. En hoe vrolijk ze worden van het uitzoeken van de bloemen.

Wie weet zijn er wel wat extra bloemetjes om in de haren te steken...

 

Dit feestje is mogelijk vanaf  4 kinderen. De beste leeftijd is vanaf 5 jaar tot... Ook voor oudere kinderen of misschien zelfs volwassenen is dit een mooie activiteit.

De activiteit

Als de kinderen aankomen, gaan ze eerst een klein vaasje beschilderen. Daarna geef ik uitleg over het plukken van bloemen en mogen ze zelf hun bosje plukken en schikken voor in het vaasje. Elk kind zet ik met zijn eigen kunstwerkje op de foto.

Er is genoeg tijd om ook even lekker rond te rennen en te dollen.  Tussendoor krijgen ze een glaasje huisgemaakte limonade (suikervrij). Afhankelijk van het groepje duurt dit alles ongeveer 1 tot 2 uur.

Nieuw: schminken 

Als extra kun je vanaf dit jaar ook schminken erbij boeken. Chantal komt dan met haar profi spulletjes de kinderen om de beurt schminken.

Kosten

Kinderen van 4 t/m 10 jaar:

  • € 55 basistarief +
  • € 5,50 per kind

Kinderen van 11 jaar en ouder:
Deze feestjes duren wat langer. De vaasjes en de bosjes bloemen zijn ook wat groter.

  • € 70 basistarief +
  • € 7,50 per persoon

De prijzen zijn inclusief de materialen, vaasjes, bloemen en een glaasje fris.

  • Extra kosten voor het schminken: € 45

In overleg mag je ook eigen eten en drinken meenemen en dit voor de activiteit op de tuin nuttigen. De meerprijs hiervoor is € 20.


Ben je Vriend van de Groene Bloem, dan krijg je 5% korting op de totaalprijs.

Wanneer?

Kinderfeestjes kun je de hele zomer vieren, tot zeker half oktober. En op bijna alle dagen van de week. Uitgezonderd zijn de momenten waarop we open zijn voor zelfpluk (vrijdagmiddag en elke 1e zaterdag van de maand).

Als het echt slecht weer is, kan het feest niet doorgaan. Maar bij een spatje regen kan de activiteit onder de parasol of carport worden gehouden. Voor vragen, wensen, overleg of het plannen van een datum: neem gerust contact op!