Welkom VRIEND van de Groene Bloem,

Wat leuk dat je vriend bent geworden van de Groene Bloem. Hiermee steun je niet alleen de pluktuin, maar je profiteert zelf ook van voordelen en verassingen.

Als VRIEND:

  • Krijg € 2,50 korting bij elke plukbeurt  tijdens openingstijden, meld je bij het afrekeningen dat je Vriend bent van de Groene Bloem
  • Krijg jij in mei/juni  3 zaailingen om in je tuin te planten voor zomerbloemen dit jaar! In mei ontvang je een mailtje als jou zaailingen klaar zijn en je ze kunt komen ophalen.
  • Staat er een leuke verrassing op jou te wachten in september/oktober (haal deze bijvoorbeeld op op de open tuindag op zaterdag 21 september). Ook hier ontvang je een mailtje over in september.
  • Krijg je 10% korting op workshops. Wil je een van de workshops volgen? Stuur dan voor het kopen een mailtje naar info@degroenebloem.nl en je krijgt een kortingscode voor die bepaalde workshop.

 

Een "Vriendschap" is geldig voor 1 jaar vanaf het moment van inschrijving. Ben je 'Vaste Vriend' geworden, dan wordt je automatisch elk jaar weer Vriend.
Je krijgt sowieso in het begin van het jaar een mailtje waarin je kunt kiezen om je 'Vriendschap' te verlengen voor het volgend jaar of je Vast Vriendschap kunt opzeggen.

 

Heel hartelijk dank voor je voor jouw Vriendschap! We gaan weer voor een seizoen vol groen en kleur van onze eigen bodem!

 

Maak alleen nog  je Vriendschap definitief  door je te registeren met je voor- en achternaam.

 Ik wil me registreren als Vriend!


Groet,

Berbke