Leuke creatieve workshops

Kom in de sfeer van herfst en winter met onze workshops met materialen uit de pluktuin en de omringende natuur.
De winterworkshops worden gegeven in een knusse (verwarmde) schuur naast de pluktuin. Het is een moment voor jezelf of samen: in een kleine groep creatief bezig zijn en iets moois maken met natuurlijke materialen. 

LET OP: Op dit moment zijn alle workshops volgeboekt. Heb je interesse, stuur een mail, wellicht dat we nog een extra workshop gaan plannen.

Extra workshop boeken

Wil je graag een workshop op maat voor een klein gezelschap, stuur mij dan een bericht, dan kijken we samen naar de mogelijkheden. Te boeken van 4 - 6 personen. Mocht je met een groter gezelschap zijn, dan kan ik ook op locatie komen.

Vang de kleur van buiten in een krans

Een krans van droogbloemen

Begin november gaan we  een prachtige droogbloemenkrans maken. Het wordt een creatieve middag!  Je zult zien hoe ontzettend veel materiaal, werk en vooral plezier er in zo'n krans gaat zitten.
We houden uiteraard ook een pauze met koffie/thee en lekkers.

 

Deze workshop is reeds met succes afgerond.

Krans van een cursist

Kom in kerststemming met de geur van dennen

Een adventskrans maken = VOLGEBOEKT

December start met het maken van een adventskrans. Op vrijdag 1 en zaterdag 2 december is er een workshop. Dan ben jij er zondag 3 december, op 1e advent,  helemaal klaar voor.

Een krans voor de kerst = VOLGEBOEKT

Wil jij dit jaar een mooie natuurlijke kerstkrans voor aan de deur of juist een krans  om iemand cadeau te doen? Hoe leuk is het dan wanneer je hem zelf hebt gemaakt.

Reacties

Margreet schreuder
14 dagen geleden

Genoten van het begin tot het eind en na afloop met een prachtige krans naar huis!
Berbke gaf telkens op het juiste moment aanwijzingen zonder dat ze het van mij overnam.
Ze had gezorgd voor veel mooi gedroogde bloemen in allerlei kleuren en varianten.
We werkten in een sfeervolle ruimte en werden verwend met koffie, thee en heerlijke gebakjes.
Ik verheug mij alweer op de volgende workshop.
Dankjewel Berbke!

Femke
19 dagen geleden

Ik had nog nooit een bloemenkrans gemaakt. Met veel zin op naar Vilt waar ik parkeerde bij een bijzonder mooi huis van mergelsteen waar de bloemetuin aan grenst. Achter het huis staat een prachtig schuurtje wat ruikt naar bloemen en waar de houtkachel aan stond, Wat een fijne plek. Berpke leg alle stappen duidelijk uit en helpt waar nodig is. Ze weet de juiste balans te houden tussen begeleiden en loslaten. Het resultaat: een unieke bloemenkrans en een middag vol rust, gezelligheid en natuur. Ik kom zeker terug.

Thea
19 dagen geleden

Genoten heb ik van en bij de workshop droogbloem krans. Alles was tot in de puntjes verzorgd. Dank je wel Berbke. Uiteindelijk ging iedereen voldaan en met een mooie persoonlijke krans naar huis.

Veerle Bruning
20 dagen geleden

In afwisseling van concentratie en gezellig praten, zien wat de anderen creëren, luisteren naar de tips van Berbke, onstaat er een krans met al die prachtige kleuren van de gedroogde bloemen en met de zachte glinstering van het gedroogde blad. Dat is een bijzondere en heel fijne ervaring!

Guus
20 dagen geleden

Super hoe alles verzorgd was, de droogbloemen lagen op ons te wachten, koffie met wat lekkers en het was gezellig samen. Ondertussen hield Berbke de aandacht erbij en hielp waar nodig. Tot slot ging iedereen met een prachtige krans naar huis. Ik heb ervan genoten.

JOYCA
20 dagen geleden

Enorm genoten bij de workshop droogbloemkrans. Niet alleen de krans maar ook de deskundige tips van Berke, het gezelschap, de lekkernijen en de ambiance....helemaal top.

Laura
21 dagen geleden

Hoi, ik zou graag een kerstkrans willen maken met mijn moeder en zus. Komt er misschien nog een datum vrij voor een krans te maken?
Hoor graag van u

Reactie plaatsen