Pluk 

Kom in de zomer zelf je bloemen plukken!

Abonnement

Soort abonnement welke maanden Aantal weken Prijs
PLUK het hele seizoen april-novemeber ≥25 € 190,-
PLUK het moment moment naar keuze 7x €57,-

Pluk het seizoen

Met dit abonnement kun je ervan uit gaan dat je minimaal 25 weken kunt plukken. Afgelopen seizoen was er wat minder in de zomer vanwege de droogte, maar daarentegen was er in het najaar weer veel en lang keuze en kon er bijzonder lang doorgeplukt worden. 

Het gaat er niet om hoe vaak je precies komt, het gaat erom dat je wekelijks mag komen zodra er bloemen zijn en zolang er bloemen zijn. In het voorjaar plukken we tulpen (10 stelen)  en eventueel andere bloemen. Dan is er eind mei-juni even een kleine pauze. In de zomer kan er weer volop geplukt worden tot in november.

Pluk het moment

Je mag 7 keer komen plukken en je  mag zelf beslissen wanneer je het laat ingaan en of je dan 1x per week of 1x per 2 weken wilt komen.

Dit abonnement is leuk om:

  • cadeau te geven
  • eens uit te proberen
  • als je een korte periode wilt plukken ipv een heel seizoen

10% korting

Word Vriend en kies ervoor om 10 % korting op een abonnement te krijgen. Daarnaast is het ook gewoon leuk om Vriend te worden, want je steunt de Groene Bloem en je krijgt voordeel op workshops. Voor meer informatie kijk hier.

Reactie van Marlie

"Het plukken in de pluktuin De Groene Bloem is een ware beleving. Zulke mooie kleuren, zoveel soorten bloemen, je weet niet waar je het eerst moet kijken. De bevlogen en deskundige uitleg van Berbke is hierbij een mooie aanvulling. Echt een aanbeveling om te doen."

reactie van marjolein

"Er is in de pluktuin veel keuze uit bijzondere bloemen. Er is een zeer behulpzame eigenaresse. Zeker een aanrader om ook met kleine kinderen te komen."