Kinderfeestje

Op zoek naar een leuke en creatieve buitenactiviteit voor het feestje van je kind? Kom dan met je clubje kinderen naar het landje in Vilt om een zelf beschilderd vaasje met prachtige bloemen te vullen. Ik ben erbij om alles uit te leggen en te begeleiden.

Het is een genot om te zien hoe aandachtig kinderen de vaasjes beschilderen. En hoe vrolijk ze worden van het uitzoeken van de bloemen.

Wie weet zijn er wel wat extra bloemetjes om in de haren te steken...

De activiteit

Als de kinderen aankomen, gaan ze eerst een klein vaasje beschilderen. Daarna geef ik uitleg over het plukken van bloemen en mogen ze zelf hun bosje plukken en schikken voor in het vaasje. Elk kind zet ik met zijn eigen kunstwerkje op de foto.

Er is genoeg tijd om ook even lekker rond te rennen en te dollen.  Tussendoor krijgen ze een glaasje huisgemaakte limonade (suikervrij). Afhankelijk van het groepje duurt dit alles ongeveer 1 tot 2 uur.

Nieuw: schminken 

Als extra kun je vanaf dit jaar ook schminken erbij boeken. Chantal komt dan met haar profi spulletjes de kinderen om de beurt schminken.

Kosten

Een kinderfeestje kost € 55,- plus € 4,- per kind. Dit is inclusief de materialen, vaasjes, bloemen en een glaasje sap.

Extra kosten schminken: € 45,-

In overleg mag je ook eigen eten en drinken meenemen en dit voor de activiteit op de tuin nuttigen. De meerprijs hiervoor is € 15,-.


Ben je Vriend van de Groene Bloem, dan krijg je 5% korting op de totaalprijs.

Wanneer?

Kinderfeestjes kun je de hele zomer vieren, tot zeker half oktober. En op bijna alle dagen van de week. Uitgezonderd zijn de momenten waarop we open zijn voor zelfpluk (vrijdagmiddag en elke 1e zaterdag van de maand).

Als het echt slecht weer is, kan het feest niet doorgaan. Maar bij een spatje regen kan de activiteit onder de parasol of carport worden gehouden. Voor vragen, wensen, overleg of het plannen van een datum: neem gerust contact op!